Yritysluotto nopeasti netistä | Ferratum Business Yritysluotot

Yritysluotto nopeasti netistä

Lainaa rahaa yritykselle

Lainaa jopa 100 000 euroa

 • Lainaa 2 000-100 000 euroa
 • 6–12 kuukauden laina-aika
 • Yksinkertainen ja selkeä hinnoittelu
 • Ei piilokuluja

Täytä nopea nettihakemus vain 5 minuutissa

 • Ei turhia paperitöitä tai vaivaa
 • Toisin kuin pankit, teemme päätökset minuuteissa, emme viikoissa
 • Kun hakemuksesi on hyväksytty, laina on käytössäsi jopa 1 päivän kuluttua

Kasvata liiketoimintaasi

 • Tee investointeja
 • Varaudu odottamattomiin kustannuksiin
 • Palkkaa työntekijöitä
 • Täytä kasvusi taloudelliset vaatimukset

Se on helppoa!

 • Turvallista ja varmaa
 • Maksuton hakemus
 • Hae yrityslainaa vuorokauden ympäri
 • Ota selvää lainamahdollisuuksistasi jo tänään!

Voinko saada yrityslainaa?

Yrityslaina ilman vakuuksia

Kyllä! Voit saada lainaa, jos:

 • Yritykselläsi on ollut toimintaa vähintään 2 vuoden ajan.
 • Jos vuosittainen liikevaihtosi on yli 75 000 euroa.
 • Jos yrityksen johto toimii Suomessa.

Ferratum Business yrityslaina – Meiltä Saat Bisneksellesi Potkua

Yrittäjän elämä on täynnä niin mahdollisuuksia kuin riskejäkin. Toisaalta yrittäjällä on vapaus valita ja tehdä työnsä juuri itse parhaaksi katsomallaan tavalla, toisaalta omien ideoiden ja unelmien toteuttaminen vaatii investointeja eikä käyttövaroja ole aina saatavilla riittävästi. Oikein ajoitetulla lainalla voit kuitenkin saada hetkessä aikaan hyvää tulosta. Ferratum Business tarjoaa yrityksille rahoitusta kätevästi netissä. Selkeästi hinnoiteltu yritysluotto on ulottuvillasi suoraan kotisivuillamme!

Suurimmalla osalla yrittäjistä on toiminnan alkumetreiltä lähtien visio siitä, mihin yritys on matkalla. Moni käynnistää toiminnan pienestä, mutta kasvunäkymät ovat tärkeä osa yrittäjän ajatusmaailmaa. Yrittäjällä voi olla visio siitä, missä hän näkee toimintansa viiden vuoden päästä, montako työntekijää yritys työllistää ja mitkä ovat sen tärkeimmät tuotteet. Yritysluotot voivat jouduttaa pääsyä näihin päämääriin, kun ne ajoitetaan ja mitoitetaan oikein.

 

Ferratum Business yritysluotto - selkeästi hinnoiteltu lyhytaikainen laina

Yritysluottoja valittaessa kynnyskysymyksiksi nousevat monesti lainaprosessin hitaus, luotonantajan hinnoittelu ja lainan takeeksi vaaditut vakuudet. Ferratumin tarjoaman yrityslainan etuja on, että sitä varten ei vaadita ollenkaan vakuuksia, ja lainan hakeminen käy huippunopeasti suoraan netissä. Myös hinnoittelu on selkeä, eikä sisällä mitään piilokuluja. Yritysluotto on siis helposti hahmotettavissa jo etukäteen, joten se voidaan huomioida niin ROI-laskelmassa kuin yrityksen budjetissakin jo hyvissä ajoin. Kun mietit lainan hakemista, aloita kartoittamalla liikeideasi oletetut tuotot ja lainan kustannukset: näin pääset kerralla jyvälle ajatuksesi kannattavuudesta.

Ferratum Business yritysluotto sopii täydellisesti pk-yritykselle, sillä lainasummat vaihtelevat 2 000 eurosta aina 100 000 euroon. Laina-aika on suhteellisen lyhyt: 6-12 kuukautta. Lainaa varten ei tarvita erityisiä vakuuksia, kuten kiinteistöjä, mutta on hyvä, että arvioit takaisinmaksukykysi tekemällä kannattavuuslaskelman. Jos hoidat lainan lyhennykset moitteettomasti, sinulla on mahdollisuutta saada myös lisälainaa, jonka ehdot ovat vielä alkuperäistäkin lainaa edullisemmat. Kannattavaa, vai mitä? Sinun menestyksesi on meille tärkeää - siksi rakensimme pienille ja keskisuurille yrittäjille lainapalvelun, jonka käyttö on mahdollisimman joustavaa. Tiedostamme nimittäin, että yrittäjän resurssit ovat parhaiten käytössä hänen keskittyessään kehittämään omaa liiketoimintaansa. Ehkäpä sinunkin on nyt aika keskittyä olennaiseen!

Yrityslainan hinnoittelu on selkeää, eikä se sisällä mitään piilokuluja. Lainanlyhennysten lisäksi sitoudut maksamaan korkokulut ja lainan perustamiskustannuksen, joka on muutaman prosentin luokkaa lainasummasta. Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa viime kädessä arviomme yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Voit toki arvioida lainan kustannuksia jo etukäteen suuntaa-antavien malliesimerkkien avulla. Ne auttavat hahmottamaan, mitä jokainen lainattu euro maksaa sinulle käytännössä. Kun olet päättänyt hakea lainaa, kaikki sujuu jouhevasti. Yritysluottoa voidaan hakea suoraan kotisivuillamme olevalla hakemuslomakkeella. Hakemuksen täyttäminen käy joutuisasti, ja lainapäätös saapuu parhaimmillaan jo yhden päivän kuluessa. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että myönteistä lainapäätöstä seuraava rahasiirto on yrittäjän käytössä yleensä viimeistään kahden pankkipäivän kuluessa hakemuksen täyttämisestä.

 

Onko yritysluotto oikea vaihtoehto sinulle?

Yritysluotto on loistava tapa lisätä yrityksen käyttövaroja nopealla aikataululla. Netissä haettava laina käsitellään nopeasti, ja saat lainapäätöksen jopa samana päivänä hakemuksen täytettyäsi. Myös rahansiirto hoituu viipymättä, joten pääset käyttämään varoja haluamaasi tarkoitukseen ilman mitään ylimääräistä paperisotaa, tapaamisissa juoksemista, lainatarjousten pyytämistä ja liikeideoiden esittelyä. Ferratum Business yritysluoton etuja ovat nopeus, selkeä hinnoittelu ja todella joustava käsittely. Sinä, jos kuka, tiedä yrittäjänä, että nopeus on valttia! Varmista kuitenkin ennen lainan hakemista, että sinä ja yrityksesi täytätte sen saamisen perusedellytykset.

Yritysluotto voidaan myöntää seuraavien ehtojen täyttyessä: Sinun ja muiden yrityksen omistajien tulee asua vakituisesti Suomessa. Yrityksellä tulee olla suomalainen osoite ja pankkitili. Yrityksen tulee myös olla ollut toiminnassa vähintään kahden vuoden ajan ja sen liikevaihdon tulee vuosittain ylittää 75 000 euroa. Kun etsit lainaa yritykselle ilman vakuuksia, Ferratum Business yrittäjälaina on sinulle ihanteellinen, sillä luottokelpoisuutesi arvioidaan yrityksen kassavirran perusteella, eikä erillisiä vakuuksia tarvita. Hakemusvaiheessa sinun tulee antaa oma henkilötunnuksesi, Y-tunnuksesi sekä mobiililaitteella otettu valokuva passistasi tai henkilökortistasi. Mitään muita asiakirjoja, laskelmia tai papereita ei tarvita - yksinkertaista, eikö vain? Meille on tärkeää, että asiointi on sinulle helppoa ja vaivatonta. Koko lainaprosessi on yhtä miellyttävä ja joutuisa.

Lainasumman suuruudesta riippuen yrityslainasi takaisinmaksuaika on kuudesta kuukaudesta aina yhteen vuoteen. Lainan kuukausittaiset kustannukset ovat todella helposti hahmotettavissa, sillä lyhennys on aina samansuuruinen tasaerä. Pysyt siis täysin ajan tasalla siitä, mitä laina sinulle maksaa joka kuukausi. Jos tarvitset lisää luottoa yritykselle, voit saada sitä jopa edullisemmilla ehdoilla, jos olet noudattanut edellisen lainan takaisinmaksuaikataulua.

 

Yrityslaina mahdollistaa nopean reagoinnin ja menestyksen

Kun haluat tarttua tilaisuuksiin nopeasti, Ferratum Business yritysluotto on täydellinen tapa lisätä käyttövaroja erittäin ripeällä aikataululla. Korkotasoltaan erittäin kilpailukykyinen, piilokuluton laina tarjoaa eri alojen yrittäjille mahdollisuuden laajentaa ja kehittää toimintaa sekä toisaalta myös rajoittaa kulujen kertymistä yllättävissä tilanteissa. Jos etsit yritykselle lainaa ilman luottotietoja, huomioithan, että lainanantajat arvioivat takaisinmaksukykysi ja luottokelpoisuutesi luottotietojesi perusteella. Maksuhäiriömerkintä kertoo, että taloudessasi on vielä parantamisen varaa, ennen kuin voit hakea uutta lainaa. Yrityslaina on täydellinen silloin, kun yrityksen riittävä kassavirta takaa lainan takaisinmaksulle hyvät edellytykset.

Oletko miettinyt, mikä olisi sinun yrityksellesi paras yritysluotto? Perinteinen pankkilaina vaatii yleensä erilaisten papereiden täyttämistä, lainaneuvotteluja ja tapaamisia. Pääomasijoittaja tai bisnesenkeli puolestaan täytyy vakuuttaa projektisi nosteesta, ja itse alustustyöhön kuluva energia ja aika saattaa nousta rahassa mitattuna moniin kymmeniin tuhansiin euroihin. Kun haet yritysluottoa näppärästi suoraan netistä, vältät kaiken ylimääräisen energian kulumisen ja ajanhukan. Yrityslainan hakeminen ei nimittäin voi enää tästä helpommaksi muuttua! Jos arvostat nopeutta, tehokkuutta, luotettavuutta ja selkeää hinnoittelua, olet tullut täysin oikeaan osoitteeseen. Meillä yritysluoton korko on erittäin kilpailukykyinen, ja asiantuntijamme arvioivat luottokelpoisuutesi hakemusvaiheessa tarkasti. Näin saat lainallesi hyvät edellytykset ja voit suhtautua myös takaisinmaksuun rauhallisin mielin. Kaikki on selkeää, ja mitään yllättäviä maksueriä ei ole luvassa.

 

Yritysluotto voi olla lähtölaukaus kasvuun ja menestykseen

Yksi yrittämisen perusristiriidoista on riskin ja turvallisuuden välinen tila. Yrittäjätoimintaan sisältyy luontaisesti riskinoton elementtejä, joten on luonnollista, jos hyvin menestyvä yritys haluaa laajentaa toimintaansa ja kasvaa entisestään. Yritysluotto voi tulla tarpeeseen tilanteessa, jossa käyttöpääomaa on lisättävä nopeasti. Saatat haluta hyödyntää eri sesongit, ajankohtaisista tapahtumista syntyneet ideat tai uusien kumppanien ehdottamat yhteistyömahdollisuudet ja tarvitset yrityslainaa nopeasti voidaksesi reagoida ympäristön toimintaan mahdollisimman ripeästi. Toisaalta harkinta on aina hyväksi liiketoiminnassakin, mutta monet suuret menestyjät toimivat aina vaistonsa varaisesti. Yrittäjän onkin hyvä löytää kultainen keskitie datan ja intuition välillä. Laskelmien tekeminen kannattaa aina!

Testaa liikeideasi kannattavuus yksinkertaisella laskelmalla: miten paljon toiminnan tulee tuottaa voittoa, jotta luoton ottaminen olisi kannattavaa. Sinä tunnet oman bisneksesi hyvin, ellet täydellisesti. Luota omaan bisnesvainuusi ja uskalla tarttua myös uusiin mahdollisuuksiin. Yritysluotto on osa toimintasi hyvin suunniteltua kokonaisuutta, ja sen voi käsittää myös sijoituksena tulevaisuuteen. Jos olet hoitanut yrityksesi taloutta moitteettomasti, pystyt varmasti arvioimaan tuossa tuokiossa lainan kannattavuuden ja takaisinmaksun edellytyksen. Huomioi, että Ferratum Business ja muut lainanantajat eivät myönnä yrityslainaa luottotiedottomalle, sillä yksi luotonannon perusedellytyksistä on lainanottajan takaisinmaksukyky.

 

Toteuta ideasi - täytä lainahakemus netissä jo tänään!

Yritysluotto voi avata yrityksellesi kourallisen uusia mahdollisuuksia. Ehkäpä kasvanut käyttöpääoma mahdollistaa uudet kiinnostavat liikekumppanuudet, tarpeelliset investoinnit tai täydellisesti ajoitetun mainoskampanjan? Moderni yritysluotto on nettipalvelussamme vain muutaman hiiren napsautuksen päässä. Yrityslainan takaus ei ole tarpeellista, sillä arvioimme maksukykysi kassavirran perusteella. hae nyt yrityslaina ilman vakuuksia nopeasti ja tehokkaasti netistä ja keskity kaikessa rauhassa omaan liiketoimintaasi. Lainapäätös saapuu jopa saman päivän kuluessa, ja ystävällinen asiakastuki auttaa sinua kaikissa mieltäsi askarruttavissa kysymyksissä maanantaista perjantaihin klo 9-17. Kehitä toimintaasi ja avaa uusia ovia menestykseen jo tänään!

Ferratum Business yrityslaina – Meiltä Saat Bisneksellesi Potkua