Miksi valitsisit meidät?

Läpinäkyvät ehdot

Verkkohakemuksemme on nopea ja helppokäyttöinen. Olemme poistaneet turhan vaivan lainan hakemisesta. Ei paperipinoja tai jonottamista. Itse asiassa hakemusprosessin suorittaminen kestää keskimäärin alle 5 minuuttia.

Helppo prosessi

Täytä yrityksesi ja henkilökohtaiset tietosi saadaksesi automaattisen taloudellisen arvion. Näin voimme arvioida yrityksesi välittömästi ilman, että sinun tarvitsee etsiä tilinpäätöstietoja.

Henkilökohtainen palvelu

Lainan hakemisesta aina tilisi hallintaan ja pääomasi hyödyntämiseen asiakaspalvelijamme auttavat sinua aina, kun tarvitset.

Näin se toimii

Tietoja Meistä

Ferratum Business toimii kahdeksassa maassaa ympäri maailman. Keskitymme 100-prosenttisesti auttamaan pieniä yrityksiä niiden rahoitustarpeissa.

Ferratum Business on osa Ferratum Groupia, Euroopan johtavaa rahoitusyhtiötä. Ferratum Group on listattu Frankfurtin pörssissä ja toimii 25 maassa ympäri maailman.

Ymmärrämme, että liiketoimintasi kehittyy nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus ei ole aina ulottuvillasi tai vastaa tarpeisiisi riittävän nopeasti. Loimme yrityslainamme tarjotaksemme käyttöpääomaa pienyrityksille silloin, kun tarve on suurimmillaan.

Teknologiamme ja asiantuntevan tiimimme avulla pystymme hyväksymään yrityslainoja nopeammin ja useammin - ilman vakuuksia, haastatteluja tai paperitöitä.

Blogikirjoitukset

Näytä suodattimet
Kaikki
sähköistä_laskutusta
27/03/2020
Yrityksesi tulisi olla 1. huhtikuuta 2020 valmis tarjoamaan sähköisiä laskuja, jotka noudattavat eurooppalaisia normeja. Lue lisää, miksi yrityksesi pitäisi olla valmis tähän muutokseen
PK-yrityskonferenssit
06/03/2020
Pienen tai keskisuuren yrityksen kasvattamismahdollisuuksia on lukemattomia, ja yksi näistä on konferensseihin tai yritystapahtumiin osallistuminen. Jos et ole sisällyttänyt tätä mahdollisuutta suunnitelmaasi vuodelle 2020, katso alueesi tärkeimmät tapahtumat
Vuoden 2020 yritysverokalenteri
06/03/2020
Harvat yrityksen omistajat todella innostuvat yrityksensä verojen ilmoittamisesta ja maksamisesta. Jos et kuulu tähän ryhmään, autamme sinua. Katso yritysverokalenterista, mitkä ovat yrityksesi tärkeimmät vuoden 2020 veropäivämäärät
5 asiaa, joita voit tehdä kasvattaaksesi yritystäsi ja pitää hauskaa tekemällä sitä
22/01/2020

Jos haluat kasvattaa yritystäsi, se voi myös vaatia kasvua sinulta ihmisenä. Halusit tai et, yrittäjyyden tielläsi kohtaat tilanteita, jotka eivät tunnu mukavilta.

setelit
15/03/2018
Pyöritettäessä pien- tai keskisuurta yritystä aika on aina tärkeä tekijä.  Toimittajille on maksettava, henkilökunnalle on maksettava palkka, tuotantokustannukset on hoidettava ja inventaario tehtävä. Tiedämme, että jokainen päivä ja jokainen sentti voi ratkaista, pidämmekö ovet auki vai joudummeko sulkemaan ne.
5 asiaa, joita voit tehdä kasvattaaksesi yritystäsi ja pitää hauskaa tekemällä sitä
22/01/2020

Jos haluat kasvattaa yritystäsi, se voi myös vaatia kasvua sinulta ihmisenä. Halusit tai et, yrittäjyyden tielläsi kohtaat tilanteita, jotka eivät tunnu mukavilta.

liiketoiminnan tarkistuslista
23/12/2019

Talven hiljentämät markkinat tai sesongin jälkeinen myynti vaikuttavat melko moniin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Joillekin tämä tulee yrityksen kokeman myynnin kasvun jälkeen, mutta toisille se on vain yrityksen kausivaihtelua.

markkinointikanavat
03/12/2019
Me kaikki haluamme suurimman mahdollisen vastineen markkinointitoimillemme. Mistä sitten voi tietää, mitkä markkinointikanavista sopivat sinulle parhaiten, jotta saat mahdollisimman paljon irti mainoskuluistasi ja ajastasi? Jos et tiedä, mistä aloittaa, me voimme auttaa. Katso, mitkä ovat tehokkaimmat markkinointikanavat ja mitä voit kokeilla omalla alallasi ->
liiketoiminnan nainen tietokoneella
19/11/2019
Joulunaika saattaa olla yrityksesi kiireisintä aikaa. Lue artikkelimme ja näet, onko yrityksesi valmis. Jos ei ole, meillä on mahtavia vinkkejä valmistautumiseen. Lue lisää saman tien!
Aivoriihi
22/10/2019
Oikeiden työntekijöiden löytäminen pieneen tai keskisuureen yritykseesi ei ole helppoa. Tämän asian hoitamiseksi on olemassa monta tapaa. Yksi niistä on tehdä yrityksestäsi mahtava työpaikka. Lue postauksemme ja vertaa yritystäsi siihen, mitä työntekijät etsivät.
ihmiset_odottavat
15/03/2018
Koska vuosituhannen vaihteessa kasvaneet edustavat 40 prosenttia kokonaistyövoimasta vuoteen 2020 mennessä, keskustelemme rekrytointiin ja työpaikkaan sitoutumiseen liittyen siitä, kuinka houkutella ja palkata oikeat työntekijät PK-yritykseesi.