Ravintolat ja pubit

2018-05-31
Ravintolat ja pubit

Yrityslaina ravintolallesi tai baarillesi

Ravintolasi kylmiöiden pitäminen täynnä tuoreita raaka-aineita asiakkaitasi varten on tärkeää. Lisää siihen tarve palkata lisähenkilökuntaa auttamaan tulevalla kiireisellä kesäkaudella, uusien keittiölaitteiden vuokraaminen tai ostaminen kokkien auttamiseksi uuden ruokalistan ruokien valmistamisessa ja ravintolan uuden ruokalistan markkinointi asiakkaillesi, ja yhtäkkiä yrityksesi kulut karkaavat käsistä. 

Käyttöpääoman hankinta

Käyttöpääoman hankinta kaikkien kulujen kattamiseksi voi olla ongelmallista useimmille ravintola-alan yrityksille. Ilman käyttöpääomaa yritysten on usein hankalaa rahoittaa päivittäiset toimintonsa, kuten palkat, laitteet ja varasto. Lisäksi käyttöpääoman puute tarkoittaa, että yritykset ovat usein valmistautumattomia odottamattomiin kustannuksiin tai hätätilanteisiin. Ilman käyttöpääomaa on vaikeaa kasvattaa yritystä tai, kuten edellä kuvatussa tapauksessa, virkistää ravintolaasi tai pubiasi saadaksesi asiakkaasi palaamaan ja houkutellaksesi uusia asiakkaita.

Ratkaisu ravintolallesi tai pubillesi

Joka tapauksessa Ferratum Business vastaa tarpeisiisi. Minkälainen ravintolasi tai pubisi onkaan, voit luottaa Ferratumiin fiksuna, nopeana ja yksinkertaisena yrityslainojen tarjoajana. Tarjoamme nopeita, helppoja yrityslainoja 250 000 euroon saakka yrityksesi kaltaisille baareille ja ravintoloille - reaalivakuuksia ei vaadita. Hakemuksemme täyttäminen kestää alle 5 minuuttia ja keskimäärin hakemus hyväksytään yhden työpäivän aikana. Voit siis saada tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä. 

 

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme sanoi Ferratum-yritysluotosta:

"Jonkin aika sitten meillä oli suuria projekteja, mikä tarkoitti, että meillä oli hetkellisesti maksuvalmiusongelma. Onneksi otimme yhteyttä Ferratum Businessiin, joka käsitteli hakemuksemme ja maksoi lainan nopeasti, jotta projektit pystyttiin toteuttamaan ajoissa ja asiakkaat olivat tyytyväisiä.  Aloimme täyttää hakemusta verkkosivustolla ja seuraavana päivänä minulle soitti konsultti, joka tarvitsi vain muutamia lisätietoja. Muutaman päivän kuluttua viimeisten tietojen antamisen jälkeen rahat olivat tilillä. Tämä ei todellakaan ole viimeinen kerta, kun hyödynnämme Ferratum Businessiä."

Jonas Christoffersen, Omistaja /TJ, ShowIt Media IVS”