Rakennusala

2018-05-31
Rakennusala

Vahvista rakennusyritystäsi

Mikään ala ei vaikuta enemmän elämäntapamme kehittämiseen ja muuttamiseen kuin rakennusala.  Ajattelepa asiaa - olipa kyseessä liike- tai asuinrakennusten tai teiden rakentaminen, kaivosteollisuus tai tuotteiden valmistus ja toimitus, rakennusala kirjaimellisesti rakentaa maailman, jossa asumme.

Vankat perustukset

Vaikka kysyntää tulee aina olemaan, tiedämme, että rakennusala kokee monien muiden alojen tavoin hyviä ja huonoja aikoja projektien ja sopimusten vaihdellessa suuresti. 

Tiedämme myös, että maksun saaminen suoritetuista töistä on usein hidasta erityisesti, kun asiakkaat ovat julkiselta sektorilta. Itse asiassa joskus maksun saanti saattaa kestää kuukausia. Tämä yhdistettynä lisätyövoiman palkkaamiseen ja uusien laitteiden ostoon tai vuokraukseen tietyn työn suorittamiseksi voi olla haastavaa mille tahansa yritykselle, jolla ei ole käyttöpääomaa saatavilla.

Sillan rakentaminen

Me Ferratum Busineksellä ymmärrämme yritystäsi. Ferratum Business on juuri tätä tarkoitusta varten: tarjotaksemme yrityksellesi käyttöpääomaa silloin, kun sitä tarvitset. Ferratum Business tarjoaa nopeita, helppoja lainoja 250 000 euroon saakka rakennusyrityksesi kaltaisille yrityksille - reaalivakuuksia ei vaadita.

Voit luottaa Ferratum Businesiin fiksun, nopean ja yksinkertaisen yritysluoton tarjoajana. Voimme tarjota nopeita, tehokkaita ja joustavia yritysluottoja yrityksien eri tarpeisiin. Olemme palvelleet tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja kasvamme nopeasti. 

Ymmärrämme, että aika on rahaa ja siksi voit täyttää hakemuksen vain 5 minuutissa. Keskimäärin hakemus hyväksytään yhden työpäivän kuluessa ja saat käyttöpääoman seuraavana päivänä. 

Kasvata yritystäsi Ferratum Businessin avulla.

 

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme sanoi Ferratum-yritysluotosta: 

"Yritys on laajennusvaiheessa ja tarvitsee lisää käyttöpääomaa.

Ferratum Business järjestää asiat ilman pitkiä ja byrokraattisia kokouksia. Meillä on paljon kokemusta toiminnasta perinteisten pankkien kanssa, jotka eivät huolehdi asiakkaasta ja joilla päätöksen teko kestää kauan. Suosittelen yrityksiä tekemään yhteistyötä Ferratum Businessin kanssa vakavasti otettavana ja pitkäaikaisena kumppanina. Tukenne ja palvelunne on 100-prosenttista. Kiitos, Ferratum Business!” – Johan Ljung, Ljungs Handel. Hae nyt!