Päivittäistavaraliikkeet / elintarvikeliikkeet

2018-05-31
Päivittäistavaraliikkeet / elintarvikeliikkeet

Yritysluottoja elintarvikeliikkeesi virkistämiseksi

Elintarvikkeita ja päivittäistavaroita tarjoavana liikkeenä voit mahdollisesti haluta laajentaa kauppaasi asentamalla uuden kylmiön vastaamaan kasvavaa kysyntää. Miten toteutat tämän tavoitteen?

Liiketoiminnan kypsyttäminen

Asiakkaiden tarpeisiin vastaaminen on minkä tahansa yrityksen yksi tärkeimmistä tavoitteista.  Asiakkaiden pitäminen tyytyväisinä ja vastaaminen markkinoiden kysyntään on elintärkeää pienyrityksen pitämiseksi menestyvänä. Ei ole mitään jännittävämpää pienyrityksen omistajana kuin se hetki, kun havaitset markkinaraon yrityksesi kasvattamiseksi.

Seuraavalle tasolle kasvaminen

Yksinkertaisesti sanottuna, kasvattaaksesi yritystäsi tarvitset pääomaa, kuten mikä tahansa PK-yritys. Yksi yleisimmistä tavoista käyttää käyttöpääomaa on ostaa tai vuokrata laitteita, mikä tässä edellä mainitussa tapauksessa tarkoittaa uuden kylmiön asentamista. Muiden kulujen, kuten varaston lisäksi laitteiden ostoon tarvittavan pääoman hankinta yrityksesi kasvattamiseksi voi olla hankalaa.

Tuoreena pitäminen

Ferratum Busineksen avulla voit aina pitää liiketoimintasi tuoreena. Voit luottaa Ferratum Businessiin fiksun, nopean ja yksinkertaisen yritysluoton tarjoajana. Tarjoamme nopeita, yritysluotot jopa 250 000 euroon saakka päivittäistavarakauppasi kaltaisille yrityksille - reaalivakuuksia ei tarvita. Hakemuksemme täyttämiseen menee aikaa alle viisi minuuttia. Keskimäärin hakemuksen hyväksymiseen kuluu yksi pankkipäivä. Saat siis tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä. 

 

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme sanoi Ferratumin yritysluotosta:

"Yritys on laajennusvaiheessa ja tarvitsee lisää käyttöpääomaa.

Ferratum Business järjestää asiat ilman pitkiä ja byrokraattisia kokouksia. Meillä on paljon kokemusta toiminnasta perinteisten pankkien kanssa, jotka eivät huolehdi asiakkaasta ja joilla päätöksen teko kestää kauan. Suosittelen yrityksiä tekemään yhteistyötä Ferratum Businessin kanssa vakavasti otettavana ja pitkäaikaisena kumppanina. Tukenne ja palvelunne on 100-prosenttista. Kiitos, Ferratum Business!” – Johan Ljung, Ljungs Handel

Hae nyt!