Kuljetusala ja logistiikka

2018-05-31
Kuljetusala ja logistiikka

Laita kuljetusyrityksesi pyörät pyörimään

Verkko- ja vähittäiskauppajätti Amazonin nousu on aikaansaanut kuljetus- ja logistiikka-alan kukoistuksen. Globalisaatio ja kuluttajakäyttäytyminen ovat aiheuttaneet sen, että tuotteita kaikista maailman kolkista lähetetään ja toimitetaan 24/7. Ilmassa, raiteilla, tiellä ja vedessä: kuljetus- ja logistiikka-ala on valtava ja vaihteleva. Yhden pakettiauton kuljetuksista kokonaisiin kuljetusajoneuvokalustoihin; olipa liiketoimintasi rahtikuljetuksissa, toimitusketjun hallinnassa, kuriiripalveluissa tai henkilökuljetuksissa, yritykselläsi on aina merkittävä rooli, joka tuo ihmiset ja/tai tuotteet yhteen.

Liiketoimintasi etenemisen varmistaminen

Olipa kyse ajoneuvon huollosta, uusien ajoneuvojen ostosta tai vuokrauksesta, uusien tietokoneiden asentamisesta lähetysten seuraamiseksi, varastosta tai palkanmaksusta, käyttöpääoman hankinta kuljetus- ja logistiikkayrityksellesi voi olla haastavaa. Lisää tähän erilaiset ympäristön luomat odottamattomat tilanteet — kaikkeen ei voi varautua. Nämä tapahtumat vaikuttavat jopa suurimpiin monikansallisiin yhtiöihin.

Nyt alat menestyä

Ferratum Businessin tarkoitus on tarjota käyttöpääomaa yrityksellesi silloin, kun sitä tarvitset. Haluamme tarjota nopeita, helppoja lainoja 250 000 euroon saakka kuljetus- ja logistiikkayrityksesi kaltaisille yrityksille – reaalivakuuksia ei tarvita. 

Voit luottaa meihin fiksun, nopean ja yksinkertaisen yrityslaina  tarjoajana.  Hakemuksemme täyttämiseen menee aikaa alle viisi minuuttia. Keskimäärin hakemuksen hyväksymiseen kuluu yksi pankkipäivä, joten voit saada tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä.

Ferratum Business auttaa sinua menestymään

Katso, mitä eräs ylpeä asiakkaamme sanoi Ferratum Businessin yritysluotosta: 

"Jokainen yritystoiminnan harjoittaja tietää, että käyttöpääoma on välttämätöntä. Ferratum ymmärtää, että yritys voi silti toimia hyvin, vaikka käyttöpääomasta olisi puutetta. Avoimin mielin, läpinäkyvästi ja molemminpuolisella luottamuksella he kuuntelivat ja ymmärsivät edellytyksemme, aivan kuten missä tahansa hyvässä liiketoimessa. Ferratumin nopealla avulla pystyimme ratkaisemaan maksuvalmiusongelman 24 tunnin kuluessa. 

Heidän nopea ja ammattimainen toimintansa tekivät kestävän vaikutuksen, joka pysyy mielissämme." - Mats Holmgren  Hae verkossa!