Viisi tapaa saada yrityksesi erottumaan tänä jouluna | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-12-12

   

  Joulu on aivan nurkan takana ja jokainen yritys - pieni ja suuri - kilpailee ostajien huomiosta.  Pienyrityksen saaminen erottumaan joukosta myynnissä, kampanjoissa ja kannustuspalkkioissa asiakkaiden houkuttelemiseksi voi olla melkoinen haaste.

   

  Pienen tai keskisuuren yrityksen omistajana keskittymisen siirtäminen palkitsemiseen voi olla juuri oikea strategia yrityksellesi.

   

  Seuraavassa on viisi tapaa, jolla yrityksesi voi kiittää ja erottua tänä jouluna:

   

  1. Joulukortti

   

  Parasta mitä yritys voi tehdä, on kiittää asiakkaitaan.  Loppujen lopuksi tyytyväiset asiakkaat ovat palaavia asiakkaita ja uskollisuus on erittäin tärkeää menestyksesi kannalta.

   

  Jos sinulla on postituslista tai tietokanta, mikset lähettäisi asiakkaillesi fyysisen joulukortin postitse?  Joulusähköpostin tai -uutiskirjeen lähettäminen kiitokseksi voi olla kivaa, mutta oikean kortin saamisessa on jotain erityistä ja erikoista.  

   

  2. Herkkuja kaupassa 

   

  Toinen mahtava tapa kiittää asiakkaita on tarjota myymälässä herkkuja ja luoda tervetulleeksi toivottava tila.

   

  Joululeivonnaiset, kuten pikkuleivät, leivokset ja karkit ovat kaikki hyvä vaihtoehto.  Olipa sinulla vähittäismyymälä, kahvila tai mikä tahansa fyysinen paikka, jouluherkkujen tarjoaminen voi todella osua oikeaan.

   

  3. Lahjakorit ja ilmainen lahjapaketointi

   

  Lahjakorit ovat aina upea lahjaidea.  Niputa myyntiartikkeleita ja/tai yhdistä voimasi toisen yrityksen kanssa ja myy lahjakoreja myymälässä tai verkossa.  Olipa sinulla kahvila, rautakauppa tai vaatemyymälä, lista siitä mitä voit laittaa lahjakoriin on loputon.

   

  Jos pyörität mitä tahansa vähittäismyymälää, fyysistä tai verkkokauppaa, ilmaisen lahjapaketoinnin tarjoaminen on lähes pakollista.  Kaikki nauttivat ostosten tekemisestä ja tuotteiden paketoinnista kauniisti silmiensä edessä.

   

  4. Tarjoa alennuskuponkeja

   

  Mainostitpa sitä uutiskirjeessä tai Facebook-sivullasi, alennuskupongin tarjoaminen asiakkaille on hieno tapa palkita heidät uskollisuudestaan ja hankkia myös uusia asiakkaita. 

   

  Mistä palveluistasi tai tuotteistasi voit tarjota alennusta?  Kaksi yhden hinnalla -kampanjat, bonuslahjat oston yhteydessä, 20 % alennukset ja yhden päivän kestävät myynnit ovat kaikki hyviä myyntityökaluja.

   

  5. Pyydä joulupukki käymään

   

  Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, yksi hauska tapa juhlistaa joulun aikaa ja auttaa yritystäsi erottumaan on pyytää joulupukkia käymään kahvilassasi, ravintolassasi tai myymälässäsi.  Mainosta tapahtumaa sosiaalisen median kanavillasi ja kutsu perheet otattamaan ilmainen valokuva joulupukin kanssa.

   

  On olemassa monia tapoja, joilla PK-yrityksesi voi erottua tänä jouluna, mutta asiakkaiden kiittäminen on hyvää liiketoimintaa ja hieno tapa rohkaista uskollisuutta.  Kuinka pienyrityksesi kiittää tänä vuonna?

   

  "Mikään velvollisuus ei ole niin kiireinen kuin kiittäminen vastavuoroisesti." - James Allen

   

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

   

  Kategoria:

  Markkinointi