Viisi syksyn välttämätöntä markkinointitehtävää pienyrityksellesi | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-10-24
  Viisi syksyn välttämätöntä markkinointitehtävää pienyrityksellesi

   

  Monet PK-yritykset pitävät syksyä välikautena - kesä on päättynyt ja talvi on tulossa pian.  Jos et kuitenkaan yrityksen omistajana hyödynnä syksyn viehätystä, menetät tilaisuuden. 

   

  Kun on kyse markkinointi-ideoista, syksyssä on joitakin mahtavia hyödynnettäviä mahdollisuuksia.  Kausimarkkinointikampanjat ovat mahtava tilaisuus luoda "vähyyden" tunne.  Fraasit kuten "Älä missaa tilaisuutta!", "Vain muutama jäljellä varastossa!" ja "Rajoitettu erä" ovat kaikki vahvoja kausikampanjoiden myyntityökaluja.

   

  Seuraavassa on viisi markkinointikampanjaideaa PK-yrityksellesi tänä syksynä:

   

  Kesäkauden päättymisen alennusmyynti

   

  Syksy on täydellinen aika tarjota "kesäkauden päättymisen" alennusmyynti.  Alennusmyynti ei ole vain mahtava syy kutsua asiakkaat takaisin myymälääsi (verkkoon tai fyysiseen), vaan se on myös mahdollisuus purkaa kesävarastoa ja ylimääräistä varastoa.

   

  Alennusmyynti, joka tarjoaa 20 - 50 % alennusta koko kesävalikoimasta, on liian hyvä useimmille kuluttajille jätettäväksi väliin.

   

  Jos yritykselläsi on kanta-asiakasohjelma, toinen mahtava kampanja on tarjota tuplapisteet tai bonuspisteet alennusmyynnin yhteydessä, mikä voi myös auttaa pääsemään eroon hitaasti liikkuvasta tai ylimääräisestä varastosta. 

   

  Takaisin kouluun

   

  Syksyn tuoman kirpeän ilman ja kauniiden värien lisäksi Takaisin kouluun on toinen syksyyn miellettävä asia.

   

  Mitä yrityksesi voi tarjota opiskelijoille tai opiskelijoiden vanhemmille Takaisin kouluun -kampanjassa?  Millaiset alennukset saattavat houkutella opiskelijoita?  Jos sinulla on esimerkiksi vaatemyymälä, voisit tarjota alennuksia toimistovaatetuksesta opiskelijoille, jotka ovat työharjoittelussa parhaillaan. 

   

  Jos sinulla on kahvila tai ravintola, voitko tarjota opiskelijoille alennuksia tiettyinä kellonaikoina tai tiettyinä päivinä?  Jos sinulla on verkkokauppa, yrityksesi voi ehkä tarjota alennusta Takaisin kouluun -alennuskoodilla.

   

  Uuden varaston saapuminen

   

  Aivan kuten syksy on täydellinen ajankohta järjestää "kesäkauden päättymisen" alennusmyynti, se on myös mahtava aika alkaa markkinoida uusia tuotteita tai palveluja, jotka ovat tulossa talvella. 

   

  Istuta ajatus tulevasta talvesta asiakkaidesi mieliin nyt.  Voit edelleen käyttää "vähyyttä" hyväksi neuvomalla asiakkaita seuraavasti: "Tilaa ennakkoon ettet jää paitsi!" tai "Toimi nopeasti!  Talvi on tulossa!"

   

  Juhlista kausitarjouksilla

   

  Syksyyn liittyy monta ainutlaatuista asiaa.  Jos olet ravintola- tai kahvila-alalla, sinun täytyy hyödyntää kaikki mahtavat tuotteet, kuten kurpitsat, piirakat, omenat, hillot ja tuhdit juurekset.  Mitä jos mainostaisit uutta ruokalistaa, joka sisältää kauden tuotteita? 

   

  Ehkä kylpyläyrityksesi voi tarjota erityisiä syystarjouksia käyttämällä syksyn marjaisia tai hedelmäisiä tuoksuja?  Toimiipa yrityksesi millä hyvänsä alalla, yritä hyödyntää kauden vetovoimaa. 

   

  Somista

   

  Syksyä ajatellessa tulee mieleen kodikkuus, kuuma kaakao, rasahteleva takkatuli ja kauniit oranssit ja punaiset lehdet. 

   

  Omistitpa fyysisen myymälän tai verkkokaupan, uudista liikettäsi sisällyttämällä näitä mielikuvia siihen.  Se voi olla erittäin houkuttelevaa kuluttajille.

   

  Kesäaika voi olla vaikeaa useille PK-yrityksille.  Ehkä sinulla oli lisäkuluja ja sinun täytyi palkata lisähenkilökuntaa kiireiselle kaudelle tai ehkä liikkeessäsi oli odotettua hiljaisempaa ja rahaa kului enemmän kuin tuli.  Jos tarvitset taloudellista apua syyskampanjan käynnistämiseksi, Ferratum Business voi auttaa sinua. 

   

  Ferratum Business on perustettu tarjoamaan PK-yritysten omistajille yritysluottoja silloin kun he tarvitsevat niitä. Tarjolla on helppoja yritysluottoja 250 000 euroon saakka.   Mikä parasta, voit tehdä hakemuksen verkossa 24/7, mikä tarkoittaa, että voit hakea yritysluottoa ja saada tarvitsemasi rahat silloin, kun tarvitset niitä. 

   

  Malja hedelmälliselle (omenaa, tietenkin!)  yrityksesi syksylle!

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

   

  Kategoria:

  Markkinointi