Seitsemän tapaa saada suurin hyöty pienyrityslainasta | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-08-08
  Seitsemän tapaa saada suurin hyöty pienyrityslainasta

   

  Olitpa vasta aloittava yrittäjä tai laajentamassa yritystäsi, tarvitset pääomaa tehdäksesi pienyrityksestä tuottavan.  Ellei sinulla ole pääomaa sijoitettavaksi yritykseesi, sinun on todennäköisesti otettava pienyrityslaina.

   

  Kuinka siis käytät yrityslainaa mahdollisimman tehokkaasti?  Se saattaa riippua yrityksesi koosta ja toimialasta, mutta sinun on aina sijoitettava muutamiin asioihin:

   

   

  1. Laajenna yritystä 

   

  Yrityksesi laajentaminen tarkoittaa esimerkiksi toisen toimipaikan avaamista tai muuttamista parempaan paikkaan, jossa ihmiset liikkuvat enemmän kävellen.  Toimipaikan sijainnin muuttaminen saattaa vaatia lisävarasto- tai toimistotilan ostamista tai vuokraamista, jakelutoimintojen kehittämistä tai uusille markkinoille laajentamista.  Yrityksen laajentamisen myötä liikevaihto voi kasvaa merkittävästi.

   

  Suuremmassa tavaratalossa on enemmän tilaa, joten laajempi valikoima tavaroita on ostettavissa suuremmissa määrissä halvemmilla hinnoilla.  Liikkeen avaaminen oikeaan paikkaan voi kaksinkertaistaa tulosi.  Jos käytät enemmän rahaa vuokraan paremmalla liikepaikalla, saatat saada tuhansia potentiaalisia asiakkaita, jotka kulkevat liikkeesi ohi päivittäin.

   

  2. Varasto

   

  Jos yrityksesi myy tuotteita, on tärkeää, että varastossasi on riittävästi tavaraa.  Tuotevalikoimasi laajentaminen on myös tärkeää.  Myynnillä kasvatat sijoitetun pääoman tuottoa nopeasti.  Kun tuottosi kerääntyvät nopeasti, voit maksaa lainan takaisin nopeammin, ja välttyä maksamasta kuluja ja korkoja.

   

  Monet vähittäiskauppiaat käyttävät lainoja ostaakseen tavaraa varastoon, sillä jos sinulla on pääomaa, voit ostaa suuria tavaramääriä halvemmilla hinnoilla.  Jos käytettävissäsi on pääomaa, voit myös hyödyntää mahdollisuuden ostaa tavaroita, jotka ovat saatavilla rajoitetun ajan.

   

  3. Päivitä verkkosivustosi

   

  Teknologia ja sen käyttötavat muuttuvat jatkuvasti.  Verkkosivustosi on aina oltava ajan tasalla, jotta se antaa asiakkaillesi parhaan mahdollisen käyttäjäkokemuksen, varsinkin, jos he ostavat tuotteitasi sivuston kautta.  Toisinaan pieni virkistys on tarpeen.

   

  Juuri mikään ei anna huonompaa kuvaa yrityksestä, kuin vanha, huonosti toteuttu verkkosivusto, joka ei toimi.  Voit käyttää lainasi palkataksesi verkkosuunnittelijan, joka parantaa verkkosivustoasi ja optimoi sen toimimaan virheettömästi uusimmilla laitteilla ja selaimilla.

   

  4. Markkinointi

   

  Kun olet ostanut tavaraa varastoon ja uusi verkkosivustosi on optimoitu myyväksi, ihmiset alkavat todennäköisesti ostaa tuotteitasi.  Markkinointiin ja viestintään panostaminen rahallisesti on tärkeää tuottojesi kasvattamiseksi.

   

  Voit tehdä tämän sisäisesti paremmilla tuotekuvilla, sosiaalisen median kampanjoilla, hakukoneoptimoinnilla ja verkkomarkkinoinnilla.  Voit myös palkata verkkopalveluihin erikoistuneen yrityksen tekemään tämän puolestasi.

   

  5. Palkkaa uusia kykyjä

   

  Sinulla on mahdollisuus käyttää pienyrityslaina palkataksesi lisää henkilökuntaa. 

   

  Jos olet sijoittanut suurempaan varastoon, tarvitset lisää varastohenkilökuntaa kaikkien uusien tuotteiden käsittelyyn.  Ehkä haluat toimia yrityksen sisällä ja muodostaa oman markkinointitiimin?

   

  Voit käyttää lainasi kehittääksesi palkkausprosessia, ja löytää yritykseesi parhaiten sopivat työntekijät.  Eräs vaihtoehto on palkata ammattimainen rekrytointiyritys etsimään sinulle taitavat työntekijät.

   

  6. Toimintakustannukset 

   

  Sinun on ehkä käytettävä osa yrityslainastasi välttämättömiin asioihin, kuten toimistotarvikkeisiin, laskujen tasapainotukseen ja sähkölaskuihin.

   

  7. Muiden velkojen uudistaminen 

   

  Voit käyttää yrityslainasi myös uudistaaksesi tai yhdistääksesi muut lainat yhdeksi lainaksi, jonka korko on halvempi.  Varo kuitenkin joutumasta velkaloukkuun tekemällä näin liian usein.  Viisainta on maksaa lainat omalla pääomalla.

   

  Mihin sitten päätätkin sijoittaa laajentaessasi yritystäsi, sinun kannattaa aina käyttää pienyrityslainaa saavuttaaksesi tuloksia lyhyellä aikavälillä.  Näin pystyt maksamaan lainan nopeasti takaisin. 

   

  Voit luottaa Ferratum Business -yritykseen saadaksesi fiksun, nopean ja mutkattoman yrityslainan.  Tarjoamme nopeita, yksinkertaisia lainoja 100 000 euroon asti - vakuuksia ei vaadita.  Hakemuksemme täyttämiseen menee aikaa alle viisi minuuttia. Keskimäärin hakemuksen hyväksymiseen kuluu yksi pankkipäivä.  Saat tarvitsemasi käyttöpääoman vain yhdessä päivässä. 

   

  Ota yhteyttä!  Autamme sinua erittäin mielellämme toteuttamaan liiketoimintavisiosi. 

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

  Kategoria:

  Rahoitus