Neljä syytä, miksi joustavuus on tärkeää yritysluotoille | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-11-14
  Neljä syytä, miksi joustavuus on tärkeää yritysluotoille

   

  Jos harkitset yritysluoton hakemista pk-yrityksellesi, siinä ei ole mitään hävettävää. 

   

  Ehkä sinulla on ollut hiljainen kuukausi.  Tai ehkä kuukausi on ollut kiireinen ja sinun on tilattava lisää varastoa tai palkattava henkilökuntaa.  Ehkä sinun on uusittava laitteita tai haluat julkaista kausimarkkinointikampanjan.  Mikä syysi onkaan, käyttöpääoman riittävyys yrityksesi pyörittämiseksi on tärkeää.

   

  Jos siis harkitset yritysluoton hakemista, on tärkeää tehdä tietoisia päätöksiä.  Se tarkoittaa, että tutkit vaihtoehtojasi ja tiedät mitä etsit.

   

  Kun kyseessä ovat yritysluotot, joustavuus on erittäin tärkeää.  Seuraavassa on neljä asiaa, joita sinun on etsittävä yritysluotossa:

   

  1. Maksa etuajassa ilman lisäkuluja

   

  Joskus taloudellinen tilanteesi muuttuu paremmaksi, sinulla on vilkkaampi myyntikuukausi tai enemmän asiakkaita ja pystyt maksamaan yritysluottosi takaisin nopeammin.  Lainan maksaminen takaisin etuajassa tarkoittaa tietenkin pienempää kokonaiskorkoa, mikä on hyvä asia.

   

  Kun tutkit yritysluottovaihtoehtoja, varmista, että sinulla on mahdollisuus maksaa yritysluotto aiemmin ilman varhaisen takaisinmaksun kuluja.  Rahoitustuslaitokset usein lisäävät pienen varhaisen takaisinmaksun kulun, jos asiakkaat päättävät maksaa lainansa takaisin ennen laina-ajan päättymistä.

   

  2. Kiinteät kuukausittaiset maksut

   

  Varmista, että luotossasi on kiinteät kuukausittaiset maksut, eikä sinua vaadita maksamaan enempää kuin mihin sinulla on varaa.

   

  Kuukausittain veloitetun lainakulun lisäksi sinulla on aktiivilaina, jossa on selkeät, kiinteät kuukausimaksut, mikä helpottaa budjetointia.  Siten tiedät tarkkaan, kuinka paljon sinun on maksettava joka kuukausi, mikä vaihtelee lainaehtojen ja summan mukaan. 

   

  3. Mahdollisuus suurempiin lainasummiin

   

  Lainan onnistuneen takaisinmaksun jälkeen on tavallista, että yrityksen omistaja hakee lisälainaa myöhemmin.  Valitse rahoituslaitos, joka huomioi aikaisemman asiakkuutesi. 

   

  Kun olet maksanut ensimmäisen yrityslainasi takaisin Ferratumille, sinulla voi olla mahdollisuus suurempiin lainasummiin jopa entistä joustavammin.

   

  4. Liikevaihtoosi perustuva takaisinmaksu

   

  Varmista, että lainanantajasi räätälöi lainasi maksukykysi mukaiseksi ennemmin kuin käyttää "yksi koko sopii kaikille" -lainamallia.  Yritysluotto, jonka maksuerät on räätälöity kuukausittaisen liikevaihtosi mukaan, on älykäs tapa budjetoida ja maksaa lainasi takaisin. 

   

  Kuukausittaiseen liikevaihtoon perustuva luotto ja haluttu luottosumma määrittävät lainaehdot, ja takaa, että pystyt aina maksamaan takaisin vaikeuksitta.

   

  Vaihtoehtojen vertailu

   

  Koska useat rahoituslaitokset tarjoavat lyhytaikaisia yritysluottoja, on tärkeää valita rahoituslaitos, johon luotat.

  Maksujen ja ehtojen lisäksi haluat tuntea olosi varmaksi valittuasi luotonantajan.

   

  Oikean valinnan tekeminen

   

  Me Ferratumilla uskomme asioiden tekemiseen toisin.  Rahoitusteknologian ja mobiililainauksen kansainvälisenä edelläkävijänä me olemme laajentaneet toimintaamme 24:ään maahan vuodesta 2005 lähtien. 

   

  Miksi siis valita Ferratum Business?  Lyhyesti sanottuna me välitämme yrityksesi menestyksestä.  Jos olet yrittäjä tai yrityksen omistaja, me ymmärrämme, että sijoituksesi yritykseesi on ammatillinen, taloudellinen ja tunnepohjainen. Ferratumilla me arvostamme sitä ja ymmärrämme sen.

   

  Tiedämme myös, että liiketoiminta etenee vauhdilla ja että perinteinen pankkirahoitus on usein liian monimutkainen ja hidas tarpeisiisi.  Me loimme Ferratum Business -lainat tarjotaksemme kaltaisillenne yrityksille nopeita luottoja, jotka antavat sinulle tarvitsemasi käyttöpääoman silloin, kun tarvitset sitä.

   

  Kun haet Ferratumin yritysluottoa verkossa, voit olla varma, että olet hyvissä käsissä. Ferratum Business turvaa varat yrityksellesi ja sinulla on vähemmän asioita murehdittavana.

   

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

  Kategoria:

  Rahoitus