Miksi on tärkeää maksaa laskut ajallaan | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-11-20
  Miksi on tärkeää maksaa laskut ajallaan

   

  Jos johdat PK-yritystä, on mahdollista, että tunnet ilmaisun "ei kahta ilman kolmatta".

   

  Varaston, tuotannon, markkinointikustannusten, laitevuokrien ja työntekijöiden palkkojen keskellä riittävän käyttöpääoman hankinta PK-yrityksen johtamiseksi on ykköshaaste kaikille yrittäjille.

   

  Lisää mukaan pari laskua, ja saattaa tuntua lähes mahdottomalta saada rahat riittämään.  Usein voidaan neuvotella jatkoaikaa joillekin laskuille, mutta joitakin laskuja ei voida viivyttää. 

   

  Suhteet myyjiin, tavarantoimittajiin ja rahoituslaitoksiin ovat tärkeitä toimintasi kannalta.  Suhteissa punnitaan luottamus, maine ja luotettavuus.  Suhteissasi saattaa myös olla eroa, saatko myötätuntoa esimerkiksi maksun jatkoajan muodossa.

   

  On helppoa tuntea olonsa musertuneeksi, kun laskuja satelee. Seuraavassa katsomme neljää laskutyyppiä, jotka vaativat huomiota:

   

  1. Valtion verot

   

  Aloitetaan suurimmalla ensin.  Kun kyseessä ovat valtion verot, pienyrityksen omistajana et halua unohtaa niitä.  Verojen ajallaan maksamatta jättäminen voi johtaa raskaisiin sakkoihin ja rangaistuksiin.

   

  Jos tiedät etukäteen, että myöhästyt verojen maksussa, pyydä jatkoaikaa.  On parempi ostaa lisäaikaa, kuin jäädä kiinni.

   

  2. Myyjät ja tavarantoimittajat

   

  Haluat myös pitää myyjät ja tavarantoimittajat tyytyväisinä.  Loppujen lopuksi he ovat elintärkeitä yrityksesi selviämisen ja toiminnan kannalta. 

   

  Jos olet osoittanut olevasi luotettava ja sinulla on hyvät työsuhteet myyjien ja tavarantoimittajien kanssa, voit ehkä neuvotella maksusuunnitelman, tai pyytää jatkoaikaa viikon tai pari.

   

  Viestintä on kaiken ydin.  Kerro myyjille ja tavarantoimittajille, milloin he voivat odottaa maksua ja miksi et ehkä pysty maksamaan ajallaan.

   

  3. Hyödykkeet

   

  Verojen miettimisen, varaston maksamisen ja tuotannon jälkeen on helppo jättää huomiotta päivittäiset yrityksen pyörittämisvaatimukset, kuten internet-yhteys, lämmitys, valaistus ja muut hyödykkeet.

   

  Jälleen kerran viestintä on kaiken ydin.  Monet palveluntarjoajat ovat avoimia neuvotellakseen maksusuunnitelmista tai myöntääkseen jatkoaikaa.  Mitä tahansa teetkin, älä laiminlyö palveluntarjoajiasi.  Palveluntarjoajat voivat melko kirjaimellisesti katkaista virran yrityksestäsi.

   

  4. Työntekijäsi

   

  Viimeisenä, muttei vähäisimpänä - huolehdi aina henkilöstöstäsi ja ihmisistä, jotka työskentelevät yrityksesi menestyksen eteen. 

   

  Sinä voit ehkä yrityksen omistajana menettää palkkasi, mutta et voi odottaa samaa työntekijöiltäsi.  Heidän sijoituksensa on eri tasolla.

   

  Lisäksi on olemassa seuraamuksia, joita voidaan määrätä sinulle, jos jätät maksamatta työntekijöiden palkkoja, terveydenhoitoa ja eläkesuunnitelmia ajallaan. 

   

  Laskujen maksaminen ajallaan, joka kerta

   

  Yrityksen omistajana kaikkien laskujen maksaminen voi tuntua jongleeraukselta.  Ferratum Business on luotu tarjoamaan PK-yrittäjille heidän tarvitsemiaan yritysluottoja silloin, kun he tarvitsevat niitä. Nopeita ja helppoja yritysluottoja tarjotaan 250 000 euroon saakka.

   

  Ferratum Busineksella me tiedämme, että aika on tärkeää, ja että jokainen päivä ja jokainen sentti merkitsee.  Perinteinen pankkirahoitus on usein liian monimutkaista ja hidasta PK-yrittäjien tarpeisiin.  Monet pankit lupaavat rahaa nopeasti, mutta luoton hakeminen voi usein tarkoittaa useiden sivujen täyttämistä, taloudellisten tietojen antamista ja hyväksynnän odottamista. 

   

  Ferratum Business antaa sinun täyttää verkkohakemuksen mihin tahansa vuorokaudenaikaan ja minä tahansa viikonpäivänä.  Hakemuksen täyttämien vie aikaa alle 5 minuuttia, ja yritykset voivat varmistaa tarvitsemansa käyttöpääoman yhdessä päivässä. 

   

  Kun on kyseessä laskujen maksaminen ajallaan, asioidessasi Ferratum Busineksen kanssa, sinulla on yksi asia vähemmän murehdittavana.

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

   

  Kategoria:

  Rahoitus