Löydä merkitys ja tarkoitus, ja voita kaikki esteet | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-09-04
  Löydä merkitys ja tarkoitus, ja voita kaikki esteet

   

  Mark Twainin kuuluisan lainauksen mukaan "Kaksi elämäsi tärkeintä päivää ovat päivä, jolloin synnyt ja päivä, jolloin ymmärrät syyn".  Monille tästä syystä (eli tarkoituksesta) tulee usein sekä henkilökohtainen, että ammatillinen tavoite.

   

  Intohimon ja tarkoituksen löytäminen, sekä yrityksen rakentaminen sen ympärille on yksi palkitsevimmista ja tärkeimmistä löydöistä, joita voit tehdä.

   

  Jos tämä tavoite ajaa sinut perustamaan ja johtamaan pienyritystä, ymmärrät pian, ettei yritys ole vain osa elämääsi, vaan osa sinua.  Sinä olet siinä mukana pitkäaikaisesti.

   

  Pitkäaikaisuus

   

  Kuulemme usein tarinoita menestyvistä yrityksistä ja niiden "menestymisestä yhdessä yössä".  Oikea tarina kuitenkin jätetään usein pois – tarina yrityksestä ja erehdyksestä, kaatumisesta ja pystyyn noususta.  

   

  Merkityksen löytäminen ja pienyrityksen johtoon lähteminen on matka, jolla on sekä ylä- että alamäkiä.  Kun olet mukana pitkäaikaisesti, se tarkoittaa kuoppia matkalla, esteiden voittamista ja jatkamista itsepintaisesti haasteiden läpi.

   

   

  Kaikki ajallaan  

   

   

  Monet PK-yrityksen omistajat sanovat, että ajan ja rahan puute on yksi suurimmista haasteista yrityksen kasvattamisessa.   

   

  Yritystä johtaessa on kuitenkin arvokasta ymmärtää, ettei kaikkea voi tehdä kerralla, vaan kaikki tulee tehtyä ajallaan.  Tämän näkökulman omaksuminen auttaa sinua olemaan joustava, etsimään tapoja rakentaa yritystäsi kestävästi ja keinoja löytää ratkaisuja esteisiin.
  Tavoitteellesi omistautuminen viestittää itsellesi, että olet valmis tekemään mitä tahansa, jotta yrityksesi menestyy.

   

  Inpiroi

   

  Tavoittele intohimoasi tarkoituksella ja toisin päin.  Jos joskus tarvitset inspiraatiota, katso amerikkalaisen kirjailijan Marianna Williamsonin lainausta:  

   

  "Syvin pelkomme on, että olemme todella vahvoja.  Useimmiten pelkäämme valoa, emme pimeyttä.  Pieneksi tekeytyminen ei palvele maailmaa.  Ei ole valaistunutta kutistua niin, etteivät muut ihmiset tuntisi itseään epävarmoiksi ympärilläsi.  Meidän kaikkien on tarkoitus loistaa, kuten lapset.  Ei vain joidenkin meistä, vaan kaikkien.  Ja kun annamme valomme loistaa, annamme tietämättämme toisille ihmisille luvan tehdä saman.  Kun vapaudumme omasta pelostamme, läsnäolomme vapauttaa automaattisesti toiset."

   

  Tykkää tästä postauksesta, jos koit sen inspiroivana.  Jaa tämä postaus toisille yrittäjille, jotka saattasivat pitää sitä inspiroivana.  

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

   

  Kategoria:

  Yrittäjyys