Kuinka saada yritysluotto nopeasti | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-11-06
  Kuinka saada yritysluotto nopeasti

   

  Henkilö kävelee pankkiin...

   

  Se kuulostaa arvoituksen alulta, eikö vain?  Tänä päivänä pankkiin käveleminen onkin tavallaan sitä.

   

  Pienyrityksen omistajalle sanonta "aika on rahaa" on todellisuutta.  PK-yrityksen hoitamisessa jokainen minuutti on tärkeä. 

   

  Kun on kyseessä lyhytaikaisen luoton varmistaminen yrityksen auttamiseksi vaikeina aikoina - olipa se varastoa, uusia laitteita, palkkoja tai mitä tahansa yrityksen tarvitsemaa varten - mitkä ovat rahoitusmahdollisuutesi?

   

  Pankkiin käveleminen

   

  Mieti yrittäjänä viimeisintä kertaa, kun kävelit pankkiin keskustelemaan yritysluotosta.  Sinua varmaan pyydettiin istumaan ja odottamaan, että pankinjohtaja tulisi aivan kohta luoksesi. 

   

  Kolmekymmentä minuuttia myöhemmin odotit edelleen.  Itse asiassa kellonajasta riippuen saatat hyvinkin odottaa yli tunnin.

   

  Kun pyörittää pienyritystä, kenellä on aikaa odottaa?

   

  Paperityötä ja taas lisää paperityötä

   

  Kun vihdoinkin puhut pankin edustajan kanssa, toivomme, että muistit ottaa mukaasi yrityksen omistajuuspaperit, rahaliikenteeseen liittyvät kuitit, veroilmoitukset jne. 

   

  On todennäköistä, että tarvitset kaikki nuo asiakirjat täyttäessäsi puolen tusinaa papereita lainahakemusta varten.

   

  Odottaessasi...

   

  Kun odotat päästäksesi puhumaan jonkun kanssa lainasta, todennäköisesti tarkastat jatkuvasti älypuhelintasi varmistaaksesi, ettet ole missannut mitään toimistossa tai myymälässä. 

   

  Aikana, jolloin teemme kaiken älypuhelintemme avulla, on järkevää, että yritysten omistajat voivat hakea yritysluottoa älypuhelimillaan.

   

  Ferratum Business toivottaa sinut tervetulleeksi.

   

  Valta on sinun käsissäsi

   

  Ferratumilta voit hakea lyhytaikaista yritysluottoa puhelimellasi.  Tiedämme, että liiketoiminta etenee nopeasti ja perinteinen pankkirahoitus on usein monimutkaista ja liian hidasta yritysten tarpeisiin.

   

  Loimme Ferratum Business -lainat tarjotaksemme kaltaisillenne yrityksille nopeita verkkolainoja, joiden avulla saat tarvitsemasi käyttöpääoman silloin, kun tarvitset sitä.

   

  Luotonantoa yksinkertaistettuna

   

  Ferratum Business on yksinkertaistanut pienyritysten luotonantoa.  Koska luottohakemuksemme täytetään joko verkossa tai älypuhelimella, siihen ei sisälly paperityötä eikä jonottamista.

   

  Hakemuksemme täyttäminen kestää alle 5 minuuttia.  Sinulle voidaan myöntää jopa 250 000 euroa ja saat tarvitsemasi käyttöpääoman jopa samana päivänä. 

   

  Muistatko aiemmin mainitun sanonnan "aika on rahaa"?  No, nyt sinun ei tarvitse edes poistua toimistosta.

   

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

   

  Kategoria:

  Rahoitus