Kaupan tulevaisuus | Ferratum Business Yrityslainat
<< Takaisin Blogiin
 • 2017-10-31
  Kaupan tulevaisuus

   

  Pari kuukautta sitten julkaisimme artikkelin, jossa kerrottiin Amazonin ostaneen Whole Foods -supermarketketjun sekä miksi Amazon haluaa tulla mukaan fyysiseen vähittäiskauppaan. 

   

  Syyskuussa yhdysvaltalainen tavarataloketju Nordstrom ilmoitti avaavansa Los Angelesissa myymälän, jossa ei ole varastoa.  Myymälässä kiertelyn sijaan henkilökohtaiset stylistit tilaavat tavaroita asiakkaille.  Asiakkaat voivat myös ostaa verkosta myymälän sisällä ja noutaa verkkotilauksensa samana päivänä. 

   

  Ostotapamme muuttuvat ja PK-yrityksen omistajat varmasti ihmettelevät, miltä vähittäiskaupan tulevaisuus näyttää.

   

  Vain myymälän julkisivu?

   

  Tämä uusi, varastoton Nordstromin konseptimyymälä on monella tapaa nykyaikainen käänne siihen, mitä vähittäiskauppa Argos on tehnyt Isossa-Britanniassa useiden vuosien ajan. 

   

  Argoksella on lähes 850 vähittäismyymälää, joihin asiakkaat kävelivät myymälään selaamaan kuvastoja, jotka sisälsivät yli 1500 sivua tuotteita.  Sen jälkeen asiakkaat täyttävät tilauskaavakkeen ja merkitsevät kuvastojen tuotenumeroilla mitä tuotteita he haluaisivat ostaa ja antavat lomakkeen kassalle.  Tuotteet noudetaan takaosan varastohuoneesta ja tuodaan asiakkaalle. 

   

  Ruokakauppa ilman kassoja?

   

  Whole Foods -ketjun ostamisen lisäksi Amazon avasi tänä vuonna myös oman fyysisen Amazon Go -ruokakaupan Seattlessa, USA:ssa. 

   

  Amazon Go eroaa tavallisista ruokakaupoista siinä, ettei myymälässä ole kassoja.  Sinulla on vain oltava Amazon-tili, ladattava Amazon Go -sovellus ja käveltävä kauppaan, tehtävä ostokset ja käveltävä ulos.  Sovellus toimii kassana.

   

  Konttorittomat pankit? 

   

  Vähittäiskauppa ei ole ainoa ala, joka hyödyntää teknologiaa ja suuntaa nykyajan kuluttajan tarpeisiin.  Kun kyseessä on yrityksesi rahoitus ja lainan varmistaminen, sinun ei enää tarvitse mennä pankkisi konttoriin, jonottaa tai varata tapaamista, täyttää erilaisia papereita pinoittain ja esittää taloudellisia asiakirjoja vuosien ajalta vain hakeaksesi lainaa. 

   

  Ferratum Business on konttoriton rahoituslaitos, jonka tarkoitus on auttaa PK-yrityksiä. Yrittäjät voivat hakea luottoa helposti verkossa ilman paperitöitä.  Hakijat saavat vuorokauden kuluessa päätöksen ja rahat maksetaan tilille jopa samana päivänä. 

   

  Nykyajan kuluttajan vaatimukset

   

  Nykyajan kuluttaja ei halua vain mukavuutta, yksityisyyttä ja maksun suorittamista verkossa, vaan myös välittömän toteutuksen. 

   

  Siinä missä verkkovähittäiskauppa edelleen tarkoittaa useiden päivien tai viikkojen odottelua tavaroiden vastaanottamiseksi, Nordstromin uusi konseptimyymälä tarjoaa nykyajan kuluttajan vaatiman välittömän toteutuksen.

   

  Kuluttajien ei enää tarvitse odottaa viikonloppua tai juosta ympäriinsä lounastunnilla tai töiden jälkeen tehdäkseen ostoksensa.  Asiakkaat voivat tehdä ostoksia verkossa ollessaan työpaikalla tai istuessaan junassa ja noutaa tavaransa vain hetkeä myöhemmin. 

   

  Kuinka nämä vähittäiskaupan edistysaskeleet voivat vaikuttaa positiivisesti sinun yritykseesi?  Millaista mukavuutta sinä voit tarjota asiakkaillesi?

   

  Lue lisää kiinnostavia juttuja ja vinkkejä blogistamme!

   

  Haluatko tietää, miten Ferratum Business voi helpottaa elämääsi? Lue lisää täältä!

   

  Kategoria:

  Yrittäjyys