Blogi | Ferratum Business Yrityslainat

Blogikirjoitukset

 • 2017-09-19
  Yrityksen johtaminen tietoisesti läsnäollen

   

  Viime vuosien aikana mindfulness, eli tietoisuustaito, on saanut paljon huomiota, ja syystä.  3,4 biljoonan kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin markkinat ovat nyt kolme kertaa kansainvälistä apteekkialaa suuremmat. 

   

  Mitä mindfulness sitten oikeastaan tarkoittaa?  Pohjimmiltaan mindfulnessissa on kyse huomion kohdistamisesta nykyhetkeen.  Kuulostaa...

 • 2017-09-12
  Päivä PK-yrittäjän elämästä

   

  Jos johdat PK-yritystä, tiedät varmasti, ettei se ole yhdeksästä viiteen -työtä.  Aika, jolloin useimmat ihmiset päättävät työpäivänsä, on usein pienyrittäjän työpäivän puoliväli. 

   

  Ollaanpa rehellisiä - niin jännittävää kuin oman yrityksen johtaminen onkin, ennakoimattomat, pitkät työajat eivät aina ole helppoja eivätkä hohdokkaita, kun on...

 • 2017-09-04
  Löydä merkitys ja tarkoitus, ja voita kaikki esteet

   

  Mark Twainin kuuluisan lainauksen mukaan "Kaksi elämäsi tärkeintä päivää ovat päivä, jolloin synnyt ja päivä, jolloin ymmärrät syyn".  Monille tästä syystä (eli tarkoituksesta) tulee usein sekä henkilökohtainen, että ammatillinen tavoite.

   

  Intohimon ja tarkoituksen löytäminen, sekä yrityksen rakentaminen sen ympärille on yksi palkitsevimmista...

 • 2017-08-16
   asiakas uskollisuus ferratum business

   

  Jos olet sitä mieltä, että kanta-asiakas- tai palkinto-ohjelmat ovat vain suuria liikkeitä ja supermarket-ketjuja varten, mieti uudelleen.  Bränditietoisuus ja markkinointi ovat elintärkeitä jokaiselle pienyritykselle, ja arvon antaminen asiakkaillesi ja heidän uskollisuutensa ansaitseminen on paras sijoitus yrityksellesi.

   

  Kanta-asiakas- ja...

 • 2017-08-08
  Seitsemän tapaa saada suurin hyöty pienyrityslainasta

   

  Olitpa vasta aloittava yrittäjä tai laajentamassa yritystäsi, tarvitset pääomaa tehdäksesi pienyrityksestä tuottavan.  Ellei sinulla ole pääomaa sijoitettavaksi yritykseesi, sinun on todennäköisesti otettava pienyrityslaina.

   

  Kuinka siis käytät yrityslainaa mahdollisimman tehokkaasti?  Se saattaa riippua yrityksesi koosta ja toimialasta, mutta...