Kaikki blogikirjoitukset

sähköistä_laskutusta
Yrityksesi tulisi olla 1. huhtikuuta 2020 valmis tarjoamaan sähköisiä laskuja, jotka noudattavat eurooppalaisia normeja. Lue lisää, miksi yrityksesi pitäisi olla valmis tähän muutokseen
PK-yrityskonferenssit
Pienen tai keskisuuren yrityksen kasvattamismahdollisuuksia on lukemattomia, ja yksi näistä on konferensseihin tai yritystapahtumiin osallistuminen. Jos et ole sisällyttänyt tätä mahdollisuutta suunnitelmaasi vuodelle 2020, katso alueesi tärkeimmät tapahtumat
Vuoden 2020 yritysverokalenteri
Harvat yrityksen omistajat todella innostuvat yrityksensä verojen ilmoittamisesta ja maksamisesta. Jos et kuulu tähän ryhmään, autamme sinua. Katso yritysverokalenterista, mitkä ovat yrityksesi tärkeimmät vuoden 2020 veropäivämäärät
5 asiaa, joita voit tehdä kasvattaaksesi yritystäsi ja pitää hauskaa tekemällä sitä

Jos haluat kasvattaa yritystäsi, se voi myös vaatia kasvua sinulta ihmisenä. Halusit tai et, yrittäjyyden tielläsi kohtaat tilanteita, jotka eivät tunnu mukavilta.

liiketoiminnan tarkistuslista

Talven hiljentämät markkinat tai sesongin jälkeinen myynti vaikuttavat melko moniin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Joillekin tämä tulee yrityksen kokeman myynnin kasvun jälkeen, mutta toisille se on vain yrityksen kausivaihtelua.

yrityslainan terminologia

Etsiessäsi yrityslainaa ensimmäistä kertaa, voivat uudet termit olla melko hämmentäviä. Auttaaksemme sinua olemme laatineet luettelon tärkeimmistä lainatermeistä, jotka sinun pitäisi tuntea.

markkinointikanavat
Me kaikki haluamme suurimman mahdollisen vastineen markkinointitoimillemme. Mistä sitten voi tietää, mitkä markkinointikanavista sopivat sinulle parhaiten, jotta saat mahdollisimman paljon irti mainoskuluistasi ja ajastasi? Jos et tiedä, mistä aloittaa, me voimme auttaa. Katso, mitkä ovat tehokkaimmat markkinointikanavat ja mitä voit kokeilla omalla alallasi ->
liiketoiminnan nainen tietokoneella
Joulunaika saattaa olla yrityksesi kiireisintä aikaa. Lue artikkelimme ja näet, onko yrityksesi valmis. Jos ei ole, meillä on mahtavia vinkkejä valmistautumiseen. Lue lisää saman tien!
SWOT analyysi
SWOT tarkoittaa vahvuuksia, heikkouksia, mahdollisuuksia ja uhkia. Suorittaminen auttaa sinua keskittymään liiketoimintaasi vaikuttaviin tärkeimpiin tekijöihin. Voit käsitellä heikkouksia sekä löytää ja hyödyntää käyttämättömiä mahdollisuuksia. Näin aloitat oman analyysin
Aivoriihi
Oikeiden työntekijöiden löytäminen pieneen tai keskisuureen yritykseesi ei ole helppoa. Tämän asian hoitamiseksi on olemassa monta tapaa. Yksi niistä on tehdä yrityksestäsi mahtava työpaikka. Lue postauksemme ja vertaa yritystäsi siihen, mitä työntekijät etsivät.
Aikuisille kokoushuone liiketoiminnan
Yrityslainan ja sen ajankohdan päättäminen voi olla ylivoimainen prosessi. Hyvä uutinen on se, ettei sen tarvitse olla tarpeettoman monimutkaista. Ennen kuin aloitat, on hyvä tietää, mitä vaihtoehtoja on saatavilla ja mitä sinulta vaaditaan. Lue yrityslainaoppaamme selvittääksesi, kuinka yrityslainoja vertaillaan ja voit lopettaa arvailun.
Velan hyödyntäminen omalle yrityksellesi 
Jokainen on varmasti kuullut sanonnan, jonka mukaan ansaitakseen rahaa on myös kulutettava sitä. Se onkin tietyllä tavalla totta. Yrittäjät tarvitsevat rahaa yritystensä kasvuun. Laitteisiin, mainontaan, palkkaamiseen, varastoon tai kiinteistöön sijoittamisella voi olla valtava merkitys nykyisessä liiketoimintaympäristössä.
Yrittäjät oppivat
Katso lista parhaista maksuttomista työkaluista ja resursseista, jotka ovat mahtavia vaihtoehtoja suosituimmille maksullisille työkaluille ja palveluille.
Yrityslainan vakuudet
On tärkeää ymmärtää, kuinka yrityslainan hakeminen omavelkaisella takauksella toimii. Yrittäjät voivat kasvattaa yrityksiään saamalla rahoitusta uusilta rahoitusyrityksiltä aiempaa nopeammin ja helpommin verkossa. Ota selvää kaikesta, mitä sinun on tiedettävä yrityslainojen omavelkaisesta takauksesta.
suunnitelma pienyritykselle
Pienyrityksen omistajana tiedät, että yrittäjän arjessa on olemassa monia huomioon otettavia tekijöitä. Me haluamme kuitenkin yksinkertaistaa asioita, joten helpota suunnitteluasi ja käy läpi nämä 8 aihetta.